Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Ανά έτος Ανά μήνα Ανά εβδομάδα Σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στον μήνα

10η/2018 τακτική συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής
Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, 19:00

Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας


Θ Ε Μ Α Τ Α

1.-Έγκριση πρακτικού Ι αποσφράγισης & αξιολόγησης προσφορών της επιτροπής διαγωνισμού και ανάδειξη του προσωρινού αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης «Μελέτη προστασίας & διαχείρισης Δημοτικού δάσους Τ.Κ. Αχλαδέας του Δήμου Καλαμπάκας»

2.-Έγκριση πρακτικού Ι αποσφράγισης & αξιολόγησης προσφορών της επιτροπής διαγωνισμού και ανάδειξη του προσωρινού αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης «Μελέτη προστασίας & διαχείρισης Δημοτικού δάσους Οικισμού Θεοτόκου Τ.Κ. Αχλαδέας του Δήμου Καλαμπάκας»

3.-Έγκριση πρακτικού Ι αποσφράγισης & αξιολόγησης προσφορών της επιτροπής διαγωνισμού και ανάδειξη του προσωρινού αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης «Μελέτη προστασίας & διαχείρισης Δημοτικού δάσους Οικισμού Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Φλαμπουρεσίου

4.-Έγκριση πρακτικού Ι αποσφράγισης & αξιολόγησης προσφορών της επιτροπής διαγωνισμού και ανάδειξη του προσωρινού αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης «Μελέτη προστασίας & διαχείρισης Δημοτικού δάσους Οικισμού Αχελινάδας Τ.Κ. Μαυρελίου

5.-Έγκριση πρακτικού Ι αποσφράγισης & αξιολόγησης προσφορών της επιτροπής διαγωνισμού και ανάδειξη του προσωρινού αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης «Μελέτη προστασίας & διαχείρισης Δημοτικού δάσους Τ.Κ. Κονισκού του Δήμου Καλαμπάκας»

6.-Έγκριση πρακτικού Ι αποσφράγισης & αξιολόγησης προσφορών της επιτροπής διαγωνισμού και ανάδειξη του προσωρινού αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης «Μελέτη προστασίας & διαχείρισης Δημοτικού δάσους Τ.Κ. Λογγά του Δήμου Καλαμπάκας»

7.-Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης υλοποίησης προϋπολογισμού Α΄ Τριμήνου 2018

8.-Τροποποίηση προϋπολογισμού

9.-Δέσμευση πιστώσεων.