Μετέωρα, Κέρκυρα και Αθήνα προτείνονται ως πασχαλινοί προορισμοί από το blog “My World”

Το blog “My World” προτείνει Μετέωρα, Κέρκυρα και Αθήνα ως προορισμούς για το Πάσχα 2018.

Γράφει:

«Το Πάσχα πλησιάζει και έχετε ακόμα χρόνο να οργανώσετε το δικό σας Πασχαλινό Ταξίδι! Η αγαπημένη μας Ελλάδα προσφέρει πολλές όμορφες επιλογές, οι οποίες συνδυάζουν θρησκευτική κατάνυξη, συναισθήματα, ξεκούραση και φυσικά ψυχαγωγικές απολαύσεις!

Ελληνικό Πάσχα γεμάτο χρώματα! Ελληνικό Πάσχα στην… Κέρκυρα! Το Πάσχα, γιορτάζεται σε όλη την Ελλάδα με ιδιαίτερο σεβασμό. Στην Κέρκυρα, όμως, ο εορτασμός του Πάσχα ξεχωρίζει! Οι επιρροές από τον Δυτικοευρωπαϊκό Πολιτισμό είναι εμφανέστατες ακόμα και σ΄ αυτή την καθαρά Ορθόδοξη γιορτή! Τα ιδιαίτερα τοπικά έθιμα και η άμεση σχέση των ημερών αυτών με την αρχή της Άνοιξης, αναδεικνύουν μια μοναδικότητα, που έχει καταστήσει το Κερκυραϊκό Πάσχα πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών απ΄ όλο τον κόσμο.

Αν επιθυμείτε την απόλυτη θρησκευτική κατάνυξη, και αφού το Άγιο Όρος είναι μόνο για άντρες, ο αμέσως καλύτερος προορισμός είναι τα Μετέωρα. Ο μυστικισμός αυτής της ιδιαίτερης μοναστικής πολιτείας ταιριάζει σε εκείνους που αναζητούν ψυχική ηρεμία μαζί με πλούσιες εικόνες της ελληνικής φύσης!

Τέλος, η Αθήνα παραμένει ένας “σίγουρος” πασχαλινός προορισμός! Το κέντρο της Αθήνας κρύβει εκατοντάδες εκπλήξεις και συνεχώς μπορείς ανακαλύψεις καινούργια πράγματα! Για το Πάσχα, πολλά εστιατόρια και ταβέρνες θα… κόψουν τις συκωταριές, θα χτυπήσουν αβγολέμονο και θα μας περιμένουν για την παραδοσιακή μαγειρίτσα!

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται λοιπόν και… ένα Καλό Πάσχα να μας βρει!».

 

Pin It