Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας - Σύσκεψη στη Λάρισα παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη

 

IMG 0799535d7da3ec0ac18211b339d938b3 V

 

Στην τεχνική σύσκεψη για τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε εχθές στο κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστού Κων/νου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Παπανικολάου Γεώργιος.

Στη σύσκεψη παρουσιάστηκαν από τους υπεύθυνους της Cycling Greece το αγωνιστικό πρόγραμμα, οι φανέλες των ποδηλατών, οι διαδρομές, οι ομάδες καθώς και οι εκδηλώσεις που θα γίνουν στις πόλεις της Θεσσαλίας οι οποίες έχουν στόχο την ενδυνάμωση της σχέσης των απλών πολιτών με το ποδήλατο αλλά και της οδηγικής ασφάλειας.

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικός είναι ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος για την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών καθώς η προβολή της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω του ποδηλατικού γύρου θα είναι πολύ μεγάλη και τα οφέλη μιας τέτοιας διαφήμισης θα είναι αντίστοιχα.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός Κων/νος τόνισε «Είναι ένα μοναδικό, ένα μεγάλο, ένα ξεχωριστό γεγονός που ξεπερνά τα όρια της Θεσσαλίας, της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος αναβιώνει αναβαθμισμένος μετά από 10 χρόνια χάρη στις προσπάθειες, τη βούληση και την αποφασιστικότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που έκανε πράξη ένα όραμα ετών».

Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων απευθύνοντας χαιρετισμό και καλωσόρισμα απευθυνόμενος προς την ηγεσία του Υπουργείου υπογράμμισε: «Είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Να βάλουμε το ποδήλατο στη ζωή μας. Τα Μετέωρα και η Καλαμπάκα σας περιμένουν».

 

Από το γραφείο του Δημάρχου

 

 

Pin It