Ευχαριστήρια επιστολή Νικόλαου Φωλίνα

 

diamrxeio

 

Αγαπητοί/τες συνδημότες/ τισσες,

Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο με υγειονομική, οικονομική κρίση αλλά και κρίση αξίων. Μέσα σ’ αυτόν τον κυκεώνα των προβλημάτων καλούμαστε ο καθένας από τον δικό του τομέα να αφήσει το στίγμα του, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των συνδημοτών μας.

Με την παράδοση της θέσης του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, πρώτα απ’ όλους, τον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκο, τόσο για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ προς όφελος των δημοτών και του τόπου μας όσο και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου εντάσσοντάς με στο περιβάλλον των στενών συνεργατών του από την πρώτη στιγμή.

Σε ένα Δήμο με τεράστια έκταση όπως ο δικός μας, οι άνθρωποι και οι συνεργασίες έχουν τον πρώτο ρόλο, για εμένα πρώτο και καθοριστικό ρόλο είχαν οι εργαζόμενοι σε όλα τα τμήματα του Δήμου μας επιδεικνύοντας καθημερινά επαγγελματισμό και ευσυνειδησία, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την άψογη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αντιδημάρχους και στους Συμβούλους της παράταξης του Δημάρχου για την άψογη συνεργασία μας καθώς και στους συμβούλους της Αντιπολίτευσης που στήριξαν τις προτάσεις μου στον τομέα των έργων, τομέας  φυσικά με συνέχεια διότι η παρακαταθήκη του αειμνήστου Χρήστου Σινάνη ήταν σημαντική, ευχαριστώντας παράλληλα και όλους τους Προέδρους και Συμβούλους των Κοινοτήτων για την ανοχή που έδειξαν απέναντι μου καθώς και για την μεγάλη βοήθεια τους.

Κλείνοντας θα πρέπει να κάνω ειδική μνεία προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ειδικότερα προς τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Τρικάλων κ. Μιχαλάκη Χρήστο για τη μεγάλη βοήθεια, συμπαράσταση και άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα.  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδημότες μου για την υπομονή και τη στήριξη στο δύσκολο έργο μου στην αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων.

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος

Φωλίνας Νικόλαος

 

Pin It