Πρόσκληση στην 9/2020 δια περιφοράς συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μετεώρων στις 2/10

diamrxeio

Σας κάνουμε γνωστό ότι  αναβάλλουμε την προγραμματισμένη για την 1 Οκτωβρίου  τακτική, δια ζώσης  συνεδρίαση της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ σε συνέχεια της υπ. αριθμ. 11057/25-09-2020 πρόσκλησης που σας επιδόθηκε, λόγω των ειδικών περιοριστικών όρων που έχουν τεθεί στην περιοχή μας και απαγορεύουν τις συναθροίσεις άνω των εννέα ατόμων τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Κατόπιν τούτου, καλείσθε εκ νέου σύμφωνα με τα παρακάτω:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/10 (ΦΕΚ Α ́ 87-7.6.2010) όπως έχει τροποποιηθεί από τις διατάξεις του άρθρου 184 παρ. 1 του Ν. 4635/20 (ΦΕΚ Α ́ 167/30.10.2019), τις διατάξεις των από 11/03/2020 (ΦΕΚ Α' 55/11-03-2020) και 30/03/2020, (ΦΕΚ A ́ 75/30.03.2020) Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού Covid-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» και τις υπ’ αριθμ. 18318/13-03-2020 (ΑΔΑ: 9ΛΠΥ46ΜΣΛ6-1ΑΔ), 20930/31-03-2020 (ΑΔΑ: 6ΧΠΤ46ΜΣΛ6-50Φ), 33282/29-05-2020 (ΑΔΑ: Ψ3ΧΝ46ΜΤΛ6-ΑΨ7), 60249/22-9-2020 εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών και το ΦΕΚ 4135/25-9-2020 Τεύχος Β΄

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 9η  δια περιφοράς τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μετεώρων στις  2 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα  11:30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1.-Αίτηση ΔΕΔΔΗΕ περί χορήγησης άδειας εκσκαφής σε πεζοδρόμια και δρόμους για την κατασκευή υπόγειων Δικτύων Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας

2.-Τροποποίηση εγκεκριμένου σχεδίου στην Τ.Κ. Βλαχάβας του Δήμου Μετεώρων.

3.-Αίτηση της ΜΟ.ΛΕ.Κ περί δέσμευσης έκτασης για δημιουργία πίστας motocross.

4.-Τοποθέτηση πινακίδας του Κ.Ο.Κ στην κάθοδο της οδού Κ. Οικονόμου.

5.-Αίτηση Κλουτσοθύμιου Βασιλικής περί παραχώρησης θέσης πάρκινγκ, λόγω αναπηρίας, επί της οδού Ιωάννη Ζιώγα

6.-Αίτηση Καρανίκα Χρήστου περί παραχώρησης θέσης πάρκινγκ, λόγω αναπηρίας, επί της οδού Ευαγγέλου

7.-Αίτηση – καταγγελία της Παρασκευής Τότη περί διατάραξης κοινής ησυχίας.

8.-Αίτηση Παπανικολάου Χαράλαμπου (οριοθέτηση χώρου έμπροσθεν φροντιστηρίου του).

9.-Εκμίσθωση δημοτικών αγροτεμαχίων στην Κοινότητα Περιστέρας του Δήμου Μετεώρων.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Κόττης Δημήτριος

Σημείωση: Κάθε μέρος του συλλογικού οργάνου μπορεί να ζητά περαιτέρω στοιχεία επί των εισηγήσεων  από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Τα μέλη Επιτροπής έχουν δικαίωμα να αποστείλουν με email την ψήφο τους επί κάθε θέματος που περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη, το αργότερο μέχρι δύο (2) ώρες μετά την ώρα σύγκλησης του συμβουλίου, όπως αυτή αναγράφεται στην πρόσκληση. Η ψήφος του κάθε μέλους (ναι, όχι, λευκό, παρών) θα αποστέλλεται στο email της γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μετεώρων ήτοι: α) στο email του κ. Κων/νου Γουγουλάκη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με ταυτόχρονη κοινοποίηση και στο γενικό email του Δήμου Μετεώρων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μέλη που δε διαθέτουν email μπορούν, εντός του ίδιου ως άνω χρονικού διαστήματος, να ενημερώνουν  τηλεφωνικά για την ψήφο τους τον πρόεδρο ή τη γραμματεία του οργάνου τηλ. 2432350240 ή με τηλεοτυπία (fax) στο 2432350235