Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας - Εργαστήριο φωνητικών εφαρμογών σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευγενίδου

Εκτύπωση

 

voice applets1280x800

 

H επέλαση της τεχνητής νοημοσύνης και η χρήση εντολών φωνητικού ελέγχου δημιουργούν νέες τάσεις και ευκαιρίες. H τεχνητή νοημοσύνη εισβάλλει δυναμικά στις ζωές μας και η αξιοποίηση της δύναμης που προσφέρει η έξυπνη τεχνολογία, μέσω του Internet of Things (IoT) ξεκλειδώνουν το δυναμικό κάθε ανθρώπου και προσφέρουν τη δυνατότητα στους χρήστες να ξεπεράσουν τα όρια τους.

H Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας έχοντας ως γνώμονα την προσφορά Εκπαίδευσης, Πρόσβασης και Δυνατότητας σε όλους, καθώς και την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών με την χρήση των Νέων Τεχνολογιών θα διεξάγει, σε συνεργασία με το UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου, εργαστήριο με σκοπό τη δημιουργία φωνητικών εφαρμογών (Voice Applets).

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις υποδομές της Βιβλιοθήκης διαδικτυακά, αξιοποιώντας τις υψηλές ταχύτητες που προσφέρει το δίκτυο οπτικών ινών που διαθέτει η Βιβλιοθήκη, τις εξής ημερομηνίες:

Το εργαστήριο περιορίζεται σε ομάδα 6 παιδιών, ώστε να εξασφαλιστεί η υποστήριξη και αλληλεπίδραση καθ’ όλη την διάρκεια της διενέργειας του και ακολουθώντας τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Για παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με το εργαστήριο δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.eef.edu.gr/el/programme/kataskeyazontas-voice-applets/

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στο τηλέφωνο 24320-23041 ή στα γραφεία εξυπηρέτησης της Βιβλιοθήκης.

 

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας