Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας - Τηλεδιάσκεψη με τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ. Βαγγέλη Ηλιόπουλο

 

iliopoulos

 

Την Τετάρτη 6 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη διαδικτυακή συνάντηση με τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ. Βαγγέλη Ηλιόπουλο. Στη πρώτη συνάντηση που έγινε στις 22 Απριλίου, ο κ. Ηλιόπουλος και οι μικροί μας αναγνώστες συμφώνησαν από κοινού να πραγματοποιήσουν μια δραστηριότητα που θα διεγείρει τη φαντασία τους. Τα παιδιά ανέλαβαν να ζωγραφίσουν, με τον δικό τους τρόπο, μια νέα εκδοχή του εξωφύλλου ενός βιβλίου που τους αρέσει πολύ.

Καλούμε λοιπόν όλα τα παιδιά που θέλουν να συμμετάσχουν να φτιάξουν τη δική τους ζωγραφιά και να μιλήσουν για το αγαπημένο τους βιβλίο!

Μέχρι τη μέρα της συνάντησης μπορείτε να στέλνετε τις ζωγραφιές σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Βιβλιοθήκης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσκαλούμε γονείς και παιδιά να συμμετάσχουν στη τηλεδιάσκεψη, να μας συστήσουν τους αγαπημένους τους ήρωες και να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο εικόνες, ιδέες χρώματα και ιστορίες!

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τηλεδιάσκεψη μπορούν να συνδεθούν μέσω του διαδικτύου στο σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/88298618400

Password: 1

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 

Pin It