Πρόσκληση στην 4η τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μετεώρων στις 4/5/2020

diamrxeio

Πρόσκληση

Σύμφωνα με: α) το άρθρο 184 Ν. 4365/2019, β) το άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου « «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης Κορωνοϊου COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του» (ΦΕΚ 55/Α/11-3-2020), γ) την με αριθμ. 18318/13-03-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών προς τους Δήμους της Χώρας δ) το άρθρο 67 Ν. 3852/2010 προσαρμοσμένο στις προαναφερόμενες υπό στοιχεία α), β) και γ) διατάξεις.

ΚΑΛΕΙΣΤΕ στην 4η  τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μετεώρων που θα πραγματοποιηθεί την 4η  Μαΐου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.-Κατάθεση αιτήματος για τροποποίηση – παράταση της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Μετεώρων».

2.-Έκφραση απόψεων του Δημοτικού Συμβουλίου επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στο πλαίσιο διαχείρισης του Μοναστηριακού δάσους «Κρανιά Βλαχάβας» για την περίοδο 2020-2024.

3.-Έκφραση απόψεων του Δημοτικού Συμβουλίου επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στο πλαίσιο διαχείρισης του Μοναστηριακού δάσους «Πυρωστιάς- Βλαχάβας» για την περίοδο 2020-2024.

4.-Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης υλοποίησης προϋπολογισμού Δ΄ Τριμήνου 2019.

5.-Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης υλοποίησης προϋπολογισμού Α΄ Τριμήνου 2020.

6.-Αποδοχή και κατανομή πίστωσης από Κεντρικούς αυτοτελείς πόρους έτους 2020 (B΄κατανομή) για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.

7.-Εκμίσθωση αγροκτήματος στην Κοινότητα Σαρακίνα στη θέση «Ζευγαρολίβαδο».

8.-Αίτηση Στάμου  Γεωργίου.

9.-Έγκριση – παραλαβή τεχνογεωλογικής έρευνας οριοθέτησης πληγεισών περιοχών στον οικισμό Σταγιάδες Κοινότητας Αγναντιάς Δήμου Μετεώρων από EΑΓΜΕ.

10.-Αίτηση Αποστόλου Απόστολου του Βασιλείου για «Άδεια παραγωγού λαϊκών αγορών».

11.-Τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2020

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Σωτήριος Β. Παπαχρήστος

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν δικαίωμα να αποστείλουν με email την ψήφο τους επί κάθε θέματος που περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη, το αργότερο μέχρι δύο (2) ώρες μετά την ώρα σύγκλησης του συμβουλίου, όπως αυτή αναγράφεται στην πρόσκληση. Η ψήφος του κάθε μέλους (ναι, όχι, λευκό, παρών) θα αποστέλλεται στο email της γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μετεώρων ήτοι: α) στο email του κ. Κων/νου Γουγουλάκη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με ταυτόχρονη κοινοποίηση και στο γενικό email του Δήμου Μετεώρων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..