Καλωσόρισμα Δημάρχου

Εκτύπωση

Σας καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο του Δήμου Μετεώρων που φιλοδοξεί να αποτελέσει μέσο έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των δημοτών, σημείο δικτυακής συνάντησης των ετεροδημοτών, τόπο προβληματισμού, ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων με τη δημοτική αρχή, αλλά και κύρια πηγή ενημέρωσης των επισκεπτών - τουριστών της περιοχής μας.

Ο Δήμος Μετεώρων ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των καιρών, για άμεση επικοινωνία των πολιτών με τη Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες της, δίνει την ευκαιρία, μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, σε κάθε δημότη να παρέμβει και να καταθέσει τις ιδέες του σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Εξάλλου μέσω του συγκεκριμένου χώρου οι Δημότες θα μπορούν να συγκεντρώνουν όλα τα απαιτούμενα, προκειμένου να διευκολυνθούν στις συνδιαλλαγές τους με τις υπηρεσίες του Δήμου.

Μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται για εκδηλώσεις που προγραμματίζονται, να αντλήσουν πληροφορίες για την ιστορία, τα αξιοθέατα, τον πολιτισμό και το φυσικό πλούτο της περιοχής μας. 

Ελπίζουμε και προσδοκούμε ο ιστότοπος αυτός να γίνει το απαραίτητο εργαλείο όλων μας, προσφέροντας τα βέλτιστα στην καθημερινότητα μας, αλλά και στην περαιτέρω ανάδειξη του τόπου μας.

Χρήστος Σινάνης

Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων