Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Ανά έτος Ανά μήνα Ανά εβδομάδα Σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στον μήνα

Meteora Wrestling Academy 2018
Από Κυριακή 01 Ιουλίου 2018
Έως Παρασκευή 06 Ιουλίου 2018

Πλ. Ρήγα Φεραίου & Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο


SITE 2

Tην Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 ξεκινά επίσημα η διοργάνωση του Meteora Wrestling Academy με το Διεθνές Τουρνουά Πάλης, το οποίο θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας. Το τουρνουά συγκεντρώνει το πανελλήνιο ενδιαφέρον καθώς υπάρχουν συμμετοχές από Αθήνα, Πάτρα, Γιάννενα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Σπάρτη, Δράμα, Κατερίνη κ.α., ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν η συμμετοχή της Εθνικής ομάδας πάλης και οι συμμετοχές από το εξωτερικό, όπως Μολδαβία, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σουηδία και Ιράν. Στις 10:00 π.μ. ξεκινούν οι προκριματικοί αγώνες, ενώ στις 18:00 μ.μ. οι ημιτελικοί και οι τελικοί.

Το βράδυ της Κυριακής στις 21:15 μ.μ., μετά την τελετή απονομής των μεταλλείων, θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμπάκας η Τελετή Έναρξης του Meteora Wrestling Academy για αθλητές και αθλήτριες ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης. Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου ξεκινά το Διεθνές Camp Πάλης το οποίο ολοκληρώνεται την Παρασκευή 6 Ιουλίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις με διεθνώς αναγνωρισμένους και ομοσπονδιακούς προπονητές. Σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του καμπ θα διενεργηθεί  εργομετρικός έλεγχος από το Εργαστήριο Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επίσης στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν συνεδρίες από καταξιωμένους και διεθνώς αναγνωρισμένους διαιτητές με πρακτική εφαρμογή του διεθνούς κανονισμού πάλης και οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις τεχνικές τους υπό την καθοδήγηση των έμπειρων διαιτητών.

Επιπλέον οι συμμετέχοντες του Meteora Wresstling Academy θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τοπική ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής με διάφορες επισκέψεις, όπως στους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων και στα μνημεία των Τρικάλων. Τη διοργάνωση έχουν το Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητών Παλαίστρα και ο Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος Τρίκαλα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τη υποστήριξη των Δήμων Καλαμπάκας και Τρικκαίων, του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Δικτύου Διαχείρισης Πολιτισμού.

Για  την οργανωτική επιτροπή του

METEORA WRESTLING ACADEMY

Νίκος Τσιακάρας - Γιάννης Τζίκας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

aFISA 01